اقتصاد ایرانی

آخرین نظرات
  • ۲۷ آبان ۹۸، ۱۰:۱۳ - پوریا قلعه
    لایک

۲۸ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است

۲۹
اسفند
محمد جواد جمالی در یادداشتی چالش های اقتصاد ایران در سال ۹۶ را اعلام کرد.
به گزارش مهر، محمد جواد جمالی، در یادداشتی به بیان فراز و نشیب های سال ۹۵ پرداخته است:
نرمک نرمک، صدای پای بهار به گوش می رسد و در روزهای پایانی سال، فراز و نشیبهای ۹۵ از جلوی چشممان می گذرد. خبرهای تلخ و شیرینی که در طول سال شنیدیم و دیدیم که بدترین آنها، حادثه تلخ پلاسکو و همچنین حادثه ریلی سمنان- دامغان و بهترین آنها، پیروزی قهرمانان ایرانی در المپیک ریو بود. امسال پر بود از اخبار ناگوار، مرگ چهره های مختلف سیاسی، هنری و مشهور، از مرگ آیت الله هاشمی رفسنجانی تا مرگ عباس کیارستمی، منصورپورحیدری، حسن جوهرچی، داوود رشیدی، دنیا فنی زاده و بسیاری دیگر از چهره های هنری و معروف و این دم آخر هم، علی معلم عزیز که سال ۹۵ را به سیاه ترین سال برای هنر به خصوص سینما تبدیل کرد.
۲۷
اسفند

 

روز پنج شنبه ۱۳۹۵/۱۲/۲۶ با حضور جناب آقای مهندس علی انصاری (ریاست محترم هیات امناء بازار مبل و موبایل ایران) و جمعی از مدیران گروه سرمایه گذاری تات و مجموعه های بازار مبل و موبایل ایران در سالن همایش مجموعه بازار مبل ایران شماره 3 برگزار شد.

 در این مراسم جناب آقای انصاری ضمن تشکر از زحمات یک ساله پرسنل و مدیران این بازارها خواستار تکریم به ارباب رجوع و استفاده از تمام انرژی برای ارائه خدمات بهتر و متفاوت تر نسبت به سایر مجموعه های تجاری در سال آینده شدند.

ایشان در پایان ضمن آرزوی سالی خوش برای همکاران، از تعدادی پرسنل به نمایندگی تقدیر نمودند.

۲۶
اسفند

 

 


صحبت های آقای دکتر جمشید اثنی عشری درباره حمایت بیمه رازی از کشتی

 

 

 

 

 

۲۴
اسفند

انصاری


چهارمین همایش مراکز توزیع و فروش مبلمان و دکوراسیون (رویاک95) غروب 1395/12/18 در یافت آباد برگزار شد. هدف از برگزاری این همایش تجلیل از برترین های صنعت مبلمان و دکوراسیون در منطقه یافت آباد به عنوان قطب اصلی صنعت مبلمان و دکوراسیون کشور است.

     سمیع زاده: تدوین سند چشم انداز صنف و صنعت مبلمان و دکوراسیون؛ یک مطالبه عمومی است

رامین سمیع زاده دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون، ضمن تشکر از حمایت های معنوی و مالی  مهندس علی انصاری برای حرکت پر شتاب این هنر – صنعت در مسیر توسعه، تدوین سند چشم انداز و استراتژی صنف و صنعت مبلمان و دکوراسیون را  اجرای دستور مهندس انصاری و مطالبه عمومی اعضای این صنعت برشمرد و ابراز امیدواری نمود که پس از طرح و بررسی این سند در شورای ملی مبلمان، دکوراسیون و صنایع وابسته و تصویب آن توسط شورا پس از رونمایی به عنوان نقشه راه صنف و صنعت، مبنای عمل در سراسر کشور قرار خواهد گرفت.

۲۳
اسفند

در بازبینی و مروری بر وضعیت مطبوعات ایران در سال 95، چند نکته را از چند منظر می توان بررسی کرد.
    
مطبوعات ما کم و بیش با مشکلات و معضلات مزمن و ادامه دار خود دست به گریبان است. اتفاقاتی از قبیل مشکلات مالی و معیشتی بخصوص در تامین حقوق و خواسته های روزنامه نگاران، تامین استقلال و امنیت شغلی شان و نیز دست و پنجه نرم کردن با محدودیت هایی که گاه در زمینه بیان حقایق و اطلاعات وجود دارد. در عین حال رقابت میان خود مطبوعات هم همچنان باقی است و نیز بحث های مدیریتی هم گاه گریبان این جراید را می گیرد. این اتفاقات در سال 95 هم حل نشده است و به نظر می رسد برطرف سازی شان به اقدامی اساسی تر نیازمند است.

۲۳
اسفند

مساله کاهش نرخ بیکاری یا ایجاد اشتغال یک دغدغه اصلی برای همه دولت ها محسوب می شود. اگر مساله امنیت ملی را از نظر اهمیت برای کشورها فاکتور بگیریم حتماً موضوع اشتغال از مهم ترین مسائل اقتصادی خواهد بود. اعلام نرخ بیکاری در کشورهای بزرگ از عواملی است که بر اقتصاد آنها تاثیر می گذارد و اخیراً مشاهده شد که نرخ بیکاری در آمریکا بشدت کاهش پیدا کرد و همین مساله موجب شد تا نرخ بهره روند صعودی طی کند و شاخص بورس به رقم بی سابقه برسد.

  هر کشور برای ایجاد اشتغال به دو ابزار نیاز دارد که سرمایه و فناوری است، اما ایران در آنها دچار مشکل است. مصداق این جمله هم تفاهم نامه هایی است که ایران با کشورهای دارای فناوری منعقد کرد، اما نتوانست به مرحله قرارداد برساند. اما ابزارهای دیگری وجود دارد که می توان از آنها برای ایجاد اشتغال بهره برد.
    
در این میان مسائل دیگری نیز وجود دارد که ایران دخل و تصرفی در آن ندارد. یکی از آنها تعیین قیمت نفت است که قیمت بالای آن می تواند تاثیر زیادی بر اشتغال کشور داشته باشد

۲۲
اسفند

چهارشنبه 95/12/18 گردهمایی باشکوه فعالان صنعت مبلمان و دکوراسیون برای برگزاری جلسه مجمع عمومی عادی سالانه انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران برگزار شد.

مجمع عمومی عادی سالانه انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون نماد هم صدایی و همنوایی صنف و صنعت مبلمان و دکوراسیون است که  طی 10 سال اخیر هر سه سال یک بار برای ارائه گزارش هیأت مدیره، انتخاب اعضای جدید و بررسی مشکلات و معضلات این صنف و صنعت برگزار می شود.

مجمع عمومی عادی با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. نماینده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی،  بزرگان و پیش کسوتان این صنف و صنعت به همراه اعضای پیشین هیأت مدیره، رسمیت جلسه را اعلام نمودند.

دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون، ضمن خوشامدگویی و تشکر از حمایت های بی دریغ آقای علی انصاری از این صنف و صنعت، خواستار انتخاب هیات رئیسه مجمع برای رسمیت جلسه و برگزاری دور جدید انتخابات درون صنفی شد.پس از انتخاب هیأت رئیسه مجمع روند انتخابات و بررسی عملکرد سه ساله انجمن آغاز شد.

                                                                      

۲۱
اسفند

جنگ تجاری بین چین و آمریکا فاجعه بار خواهد بود اما نه برای همه. آرماگدون اقتصادی زمانی که دونالد ترامپ در ۲۰ ژانویه به قدرت رسید و تهدیدات خود را مبنی بر تحمیل تعرفه ای ۴۵ درصدی بر واردات کالاهای چینی تکرار کرد، محتمل تر شد: به گفته شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، «هیچ کس برنده جنگ تجاری نخواهد بود.» با این حال نظر وی کاملا درست نیست. در هر فاجعه ای تعداد کمی زنده می مانند یا حداقل تلاش می کنند تا زننده بمانند. با توجه به نمودار، تعرفه هایی که بالا بروند همانند مالیاتی بر خریداران آمریکایی تلفن ها، رایانه ها و لباس ها عمل می کنند، ممکن است وضعیت جیب آنان نیز چندان اثرگذار نباشد. 

۱۸
اسفند

 

 

اندرو مک افی اقتصاددان می‌گوید، احتمال زیاد روبات ها و کامپیوتر ها شغل‌های ما را خواهند گرفت — یا حداقل شغل هایی که در حال حاضر وجود دارند را خواهند گرفت. در این سخنرانی آینده‌نگرانه، او شغل های آینده، و این که چگونه نسل تحصیل کرده‌ی جدید آن را کنترل خواهد کرد را بررسی خواهد کرد.

 فیلم سخرانی اندرو مک فی

http://elhamg.blog.ir/page/فیلم ها

 

 

 

۱۶
اسفند

منابع بودجه سال ۹۶ بالغ بر یازده میلیون و پانصدو بیست و هفت هزار و یکصد و هشت میلیارد و نهصد و شصت و نه میلیون ریال تعیین شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 15 اسفند) پارلمان و در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 1396 کل کشور، از مجموع 200  نماینده حاضر، با 160 رأی موافق، 19 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع، ماده واحده این لایحه را تصویب کردند.

در ماده واحده لایحه بودجه 96 آمده است: ماده‌ واحده- بودجه سال 1396 کل کشور از حیث منابع بالغ بر یازده میلیون و پانصد و بیست و هفت هزار و یکصد و هشت میلیارد و نهصد و شصت و نه میلیون ریال و از حیث مصارف بالغ بر یازده میلیون و پانصد و بیست و هفت و هزار و یکصد و هشت میلیارد و نهصد و شصت و نه میلیون ریال  به شرح زیر است:

۱۵
اسفند

پیش‌بینی مسعود نیلی از تحولات اقتصاد در سال96

لینک مطلب مشاور اقتصادی رییس جمهور گفت: بودجه دولت، نظام بانکی، بیکاری، بازنشستگی، منابع آبی و مسائل زیست محیطی ٦ اَبَر چالش در اقتصاد کشور هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، مسعود نیلی، مشاور اقتصادی رییس جمهور در سمینار چشم انداز اقتصاد ایران در سال ٩٦، که از سوی دبیرخانه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوص در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، اظهار کرد: درباره شرایط اقتصادی سال ٩٦ صحبت کردن جرات می خواهد اما امیدوارم بتوانیم در این بحث به مسایل مهمی بپردازیم.

وی با تاکید بر ضرورت شکل گیری گفت و گوی ملی پیرامون حل مشکلات آینده کشور، به بهانه چشم انداز رشد اقتصادی سال ٩٦، گفت: در سال ٩٥، برجام، ثبات اقتصاد کلان، ظرفیت های خالی تولید و فعال شدن آنها و در نهایت تحولات اقتصاد جهانی ٤عاملی بودند که باعث شد افزایش قابل قبولی در رشد ناخالص داخلی داشته باشیم.

۱۴
اسفند

ونزوئلا برای سومین سال متوالی به دلیل مواجهه با مشکلات اقتصادی و سیاسی و کاهش قیمت نفت، فلاکت زده ترین کشور جهان معرفی شد.

به گزارش افکارنیوز، اگر سال 2016، سالی همراه با شوک های سیاسی بود، امسال ممکن است سالی باشد که کشورها خودشان را متاثر از تاثیرات اقتصاد جهانی ببینند. شاخص فلاکت بلومبرگ که ترکیبی است از چشم اندازهای تورم و بیکاری کشورها در سال 2017 نشان می دهد که ونزوئلا برای سومین سال متوالی به دلیل مواجهه با مشکلات اقتصادی و سیاسی، فلاکت زده ترین کشور جهان در این رده بندی است

۱۴
اسفند

مشاور معاون اول رئیس جمهور گفت: لایحه بودجه سال ۹۶ در جهت کمک به مشکل کم آبی هیچ کاری نخواهد کرد.

قدس آنلاین -  عیسی کلانتری در گفتگو با قدس افزود: لایحه سال ۹۶ اضافه برداشت از آب را نشان می دهد و تکالیف مختلف در آن درباره آب کاملا ضد و نقیض است و بر آیند موارد آن نشان می دهد که باید ۴۰ میلیارد متر مکعب از منابع آبی برداشت انجام شود تا موارد در نظر گرفته شده در بخش های مختلف لایحه عملیاتی گردد.

۱۴
اسفند

تاکسی آنلاین

در تازه‌ترین نظرسنجی اقتصاد آنلاین مشخص شد ۶۱.۵درصد کاربران این سایت اغلب از سیستم حمل و نقل‌ نوین تاکسی اینترنتی (اسنپ، تپسی) استفاده می‌کنند.
به گزارش اقتصاد آنلاین، در تازه ترین نظرسنجی برگزار شده توسط سایت اقتصاد آنلاین که با موضوع میزان استقبال شهروندان از سیستم حمل و نقل درون شهری برگزار شد، 4501 نفر(شخص /کاربر) شرکت کردند.
این نظرسنجی در دو بخش مجزا در شبکه اجتماعی کانال تلگرام و صفحه اصلی سایت اقتصاد آنلاین برگزار شد و سوال طرح شده از مخاطبان این موضوع را مورد توجه قرار می داد که مخاطبان این رسانه اغلب از کدام روش برای حمل و نقل درون شهری استفاده می کنند که با جمع بندی نتایج هر دو بخش وضعیت پاسخگویی ها به این شرح ذیل مشخص شد.
61.5 درصد حمل و نقل نوین درون شهری (تاکسی اینترنتی)
 24.5 درصد تاکسی شهری
 11.4 درصد آژانس ها و موسسه های کرایه اتومبیل
2.6 درصد مخاطبان تاکسی بیسیم
بنابر نتایج این نظرسنجی اگر سیستم حمل و نقل تاکسی های شهری و تاکسی بیسیم و آژانس های کرایه خودرو را به عنوان سیستم حمل و نقل سنتی در نظر بگیریم و مجموع نتایج را جمع کنیم. 38.5 درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی روش های حمل و نقل سنتی را به طور معمول استفاده می کنند و 61.5 درصد از استفاده کنندگان از تاکسی ها روش درخواست با اپلیکیش هوشمند موبایلی (تحت وب) را ترجیح می دهند که این موضوع نشان دهنده افزایش ضریب نفوذ سیستم حمل و نقل نوین حمل و نقل درون شهری است.

۱۱
اسفند
درآغاز مطالعه حدود ۱۵ دقیقه اول را باید صرف گرم کردن مغزتان کنید! درست مثل انجام ورزش‌های سنگین رابرت دابلیو هلفر، روان شناس و متخصص برنامه ریزی آموزشی، می‌گوید: بیشتر مردم خیال می‌کنند که برای مطالعه مؤثر، فقط دو روش وجود دارد
۱) مطالعه آهسته و دقیق با سرعت بسیار کم
۲) مطالعه سریع همراه با برگشت‌های زیاد (مرور) اما هیچ یک از این دو روش، چندان مؤثر نیستند. روش اول، هیچ تأثیری بر درک مطلب ندارد و روش دوم هم ضمن کاهش ۵۰ درصدی سرعت مطالعه، کیفیت مطالعه را حداکثر تا ۷ درصد افزایش می‌دهد. او توصیه می‌کند که: برگشت‌های مکرر یا مرور‌های حین مطالعه را حذف کنید تا بدون کاهش میزان درک مطلب، سرعت مطالعه‌تان از ۲۵۰ تا ۳۰۰ کلمه در دقیقه، به ۴۵۰ تا ۵۰۰ کلمه در دقیقه افزایش یابد.
● مفیدخوانی
مفیدخوانی به شما کمک می‌کند تا با مدیریت زمان، تعداد ساعات مطالعه تان را به حداقل برسانید. در مطالعه عادی، چشم‌ها بین گروه‌های کلمات، حرکات تند و جهش واری دارند و روی هر گروه از کلمات نیز برای مدت کوتاهی ثابت می‌مانند. برای افزایش سرعت مطالعه، باید حجم گروه کلمات و سرعت حرکت از یک گروه به گروه دیگر را افزایش داد.